BLOG

Fotky na našem eshopu

Děláme všechno pro to, aby mozaiky na našem eshopu vypadaly přesně jako ve skutečnosti, proto u nás najdete pouze produktové fotky reálných mozaik, nikoli všelijaké v počítači vytvořené rendry a vizualizace, jak je to dnes u mnohých prodejců běžné.  Mozaiky sami fotíme v našem malém ateliéru a fotky pak ladíme na profesionálním kalibrovaném monitoru. Máme s tím bohaté zkušenosti. Stále je ale možné, že váš monitor je nastaven například na vyšší kontrast nebo saturaci barev a to vzhled mozaik bohužel ovlivňuje. Také mobilní zařízení mívají od výrobce často nastaveno živější podání barev, takže na telefonech a tabletech se barvy jeví o něco zářivější než ve skutečnosti, to bohužel neumíme ovlivnit. Pokud ale si výběrem nejste jisti, nebo jen nechcete objednávat mozaiku, kterou jste neviděli na vlastní oči, tak neváhejte a vyžádejte si o nás vzoreček.

Dáváme krabicím druhý život

Nechceme plýtvat přírodními zdroji, ani zbytečně prodražovat mozaiky, vám, našim zákazníkům, proto některé objednávky odesíláme v již použitých krabicích. Nic to ale nemění na tom, že všechny objednávky balíme velmi pečlivě, tak aby mozaiky při přepravě neutrpěly a dorazily vám v pořádku, moc nám na tom záleží.

Vzorky zdarma

Děláme všechno pro to, aby mozaiky na našem eshopu vypadaly přesně jako ve skutečnosti. Pokud ale si výběrem nejste jisti, nebo jen nechcete objednávat mozaiku, kterou jste neviděli na vlastní oči, tak neváhejte a vyžádejte si vzoreček. Jednoduše nám napište email, která mozaika vám padla do oka a my vám pošleme vzorek poštou. Je to nezávazné a je to samozřejmě zdarma.

Pište na mozaikarna@mozaikarna.cz

Doprava zdarma nad 5000Kč

Ode dneška od nás máte dopravu zdarma na všechny nově přijaté objednávky v hodnotě 4000Kč a více.

Nakupte hned, zaplaťte později

Součástí naší platební brány je nově tzv. odložená platba. Ta umožňuje zákazníkům odložit platbu nákupu až o 30 dnů a následně buď uhradit, nebo rozložit platbu do splátek.

Dárek k objednávce

Ke všem objednávkám, v hodnotě alespoň 2000kč, přijatým od 14.2., tedy od Valentýna, se můžete těšit na malou pozornost, která se vám bude hodit při údržbě vaší nové mozaiky.

Apple Pay

Ode dneška je možné pro platbu využít také Apple Pay. Služba je dostupná uživatelům zařízení Apple s prohlížečem Safari.

Další várka novinek

Dnes jsme přidali dalších 36 mozaik. Převážně jsou to kombinace skla s dalšími materiály, s kovem, keramikou i přírodním kamenem. Podívejte se na ně.

Platby kartou

Konečně je to tu! Od 15. ledna 2021 přijímáme také platby kartou. Zaplatit je možné všemi běžnými typy karet a také jsou k dispozici on-line bankovní převody  Platební bránu pro nás zprostředkovává ComGate.

9 položek celkem